Mad

Lamme-koteletter med daal

af Louisa Lorang 22. november 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er lammekoteletter med daal. Få opskriften her

1½ dl røde linser5 dl kogende vand1 løg, hakket2 fed hvidløg, hakket1 aubergine i terninger1-2 tsk. chiliflagerolivenolie1½ spsk. karry2 tomater i terningersaltENDVIDERE:2 lammekoteletterolivenoliesalt og peber1 lille bundt koriander,plukketSkyl linserne, og kom dem i en gryde med ½ liter kogende vand. Kog dem i 10-15 minutter, eller til de er helt udkogte.Rist løg, hvidløg, aubergine og chiliflager i rigelig olivenolie på en stor, varm pande. Tilsæt karry og derefter tomater og linser med kogevandet. Lad det boble i 15-20 minutter under omrøring. Tilsæt evt. lidt mere vand undervejs. Det skal have konsistens som havregrød. Smag til med salt, og lad det boble i yderligere 5 minutter. Smag til igen inden servering.Steg koteletterne i olie på en meget varm pande. Krydr med salt og peber, og servér straks lammekoteletter med daal og et drys koriander.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER