
Kyllingeruller med pasta og spinat
9. oktober 2009Opskift på kyllingeruller med pasta og spinat
(2 personer)
2 kyllingebryster i god kvalitet
1 spsk. grøn pesto
salt og kværnet peber
4-6 skiver parmaskinke
2 tsk. olie til stegning
ca. 150 g frisk pasta
100 g spinatblade
2 spsk. pinjekerner
½ spsk. olie
1 lille fed hvidløg i tynde skiver
1-2 spsk. mørke jumborosiner
evt. revet citronskal
Læg kødet fladt på et skærebræt, og skær et snit tværs igennem kødet. Bred det ud, så der dannes en stor flade. Smør et TYNDT lag pesto på, drys med salt og peber, og rul det sammen. Pak skinken tæt omkring (den holder fint sammen). Steg rullerne i olien ca. 12 minutter i alt.
Kog pastaen, så den er al dente (se kogetid på emballagen). Skyl og slyng spinaten. Rist pinjekernerne i en wok. Kom olien i, og steg hvidløg og rosiner i et øjeblik. Vend den afdryppede pasta i sammen med spinaten. Vend, til det er akkurat gennemvarmt. Smag til med salt og peber og citronskal. Skær rullerne i skrå skiver, og servér dem til pastaen.
Se mere:
Citronmarineret kylling med kold rissalat
Kylling i cola
Kylling i svøb med linsesalat