Mad

Kyllingelår med kålsalat

af Louisa Lorang 19. september 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er kyllingelår med kålsalat. Få opskriften her

2-3 hele kyllingelårsaft af 1 citronflagesalt1 spsk. smørENDVIDERE:3-4 bagekartoflerlidt oliesaltKÅLSALAT:½ lille rødkål2 nektariner1 spsk. flydende honningsaft af 1 citron2 spsk. olivenolie1 håndfuld plukket mynteTænd ovnen på 220° varmluft.Del lårene i to stykker hver. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og dryp med citron, salt og smør. Steg dem i den varme ovn i ca. 35 minutter, eller til de er gyldne og gennemtilberedte.Skrub kartoflerne. Skær dem i både, og vend dem med olie og salt. Bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i den varme ovn sammen med kyllingen i ca. 30 minutter, eller til de er møre og gyldne.Snit imens kålen fint, og skær nektarinerne i både.Rør honning, citronsaft og olie sammen, og vend kål, nektariner og mynte med dressingen. Smag til med salt.Servér kyllingelårene med kartoffelbåde og kålsalat.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER