Mad

Kyllinge-bryster med lun peberfrugt-salat

af Louisa Lorang 16. august 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er kyllinge-bryster med lun peberfrugt-salat. Få opskriften her

1 dl quinoa2 kyllingebrysterlidt olie til stegningsalt og peberENDVIDERE:2 røde peberfrugter i både1 rødløg i bådelidt olivenoliesalt100 g mandler1 bundt bredbladet persille, plukket2 spsk. æbleeddike2 spsk. olivenoliesalt og peberSkyl quinoaen i koldt vand, og kog den i saltet vand i ca. 15 minutter, eller til den er mør. Dræn vandet fra, og skyl igen i koldt vand. Lad den dryppe af.Steg kyllingen i lidt olie på en varm pande eller grillpande, til den er akkurat gennemstegt. Krydr med salt og peber.Læg peberfrugter og rødløg på en bageplade, og dryp dem med olivenolie og salt. Bag dem i en super varm ovn (200-250°), gerne med grill, i 10-15 minutter. Tag grøntsagerne ud, og rist mandlerne i 5-10 minutter. Lad dem køle lidt, og hak dem.Hak imens persillen, og vend peberfrugter med quinoa, persille, mandler, eddike, olie og salt. Smag til.Servér kyllingebrysterne med peberfrugtsalat. Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER