Mad

Kylling med waldorf-slaw

af Louisa Lorang 9. februar 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er kylling med waldorf-slaw. Få opskriften her

Dette er den friske måde at spise waldorf på. Har du ikke en time til aftensmad, kan du skære kartoflerne i både.2 store bagekartofler½ kylling (el. 2-4 lår)saltCHIPOTLE-SMØR:3 spsk. blødt smør1 tsk. flydende honning1 tsk. chipotle i adobe (el. efter smag)WALDORF-SLAW:1 spsk. flydende honning3 spsk. æbleeddike2 spsk. olivenolie4 stilke bladselleri i tynde skiver2 pastinakker i julienne1 æble i julienne100 g druer uden sten, halverede50 g valnøddersaltSkrub kartoflerne. Skær et kryds i toppen, og bag dem i en 220° varm ovn i ca. 1 time, eller til de er møre.Del kyllingen i 6 stykker, og læg dem på bagepapir på en bageplade. Drys med salt, og steg dem i den varme ovn i ca. 25 minutter, eller til de er gennemtilberedte og sprøde.Rør smør, honning og chipotle sammen.Rør honning, eddike og olie sammen, og vend bladselleri, pastinakker, æble, druer og valnødder med dressingen. Smag til med salt.Servér kyllingen med bagte kartofler, chipotle-smør og waldorf-slaw.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER