Mad

Kylling med bagte rødder

af Louisa Lorang 12. september 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er kylling med bagte rødder. Få opskriften her

600 g rødbeder2 spsk. olivenolie1 spsk. flydende honningsalt og peber2 spsk. æbleeddike50 g blå ost, f.eks. Blå Kornblomst50 g ristede mandler, hakkede (fra mandag)ENDVIDERE:2 kyllingebrysterolie til stegningsaltTILBEHØR:100 g rucolaolie og eddike500 g kogte kartoflerTænd ovnen på 200°. Skræl rødbederne, og skær dem i både. Vend dem med olivenolie, honning, salt og peber, og bag dem i 25 minutter i den varme ovn, eller til de er møre. Vend dem med eddike. Anret med blå ost og mandler lige inden servering.Rist imens kyllingebrysterne i olie på en varm pande. Steg dem evt. færdige i den varme ovn. Krydr med salt.Vend rucolaen med olie og eddike, og servér straks kylling med rødbeder, salat og kartofler.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER