Mad

Kylling i tomat og ingefær

af Louisa Lorang 12. april 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er kylling i hyggeligt selskab. Få opskriften her

3-4 hele kyllingelårlidt olie til stegning2 løg i både1 stang kanel2 spsk. hakket ingefær2 tsk. fennikelfrø, knuste1 spsk. smør1 dåse hakkede tomater3 dl hønsefondsaltENDVIDERE:1 spsk. ingefær i strimlerlidt plukket korianderlune naanbrødDel kyllingelårene i to, så du har 6-8 stykker i alt. Brun dem grundigt i olie i en varm gryde. Kom løg, kanel, ingefær, fennikelfrø og smør i gryden, og lad det varme med. Tilsæt tomater og hønsefond, og lad kyllingen simre under låg i 45 minutter. Tag låget af, og lad kyllingen simre i yderligere 15 minutter, eller til den er mør, og saucen er tyk. Smag til med salt.Servér kyllingen toppet med ingefær og koriander, og giv naanbrød til.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten herRELEVANTE LINKS

FEMINA madplan til ugen
FEMINA madplan til ugen
FEMINA madplan til ugen
FEMINA madplan til ugen