
Mad
Kulmule med salvie og ristet blomkål
16. november 2017af Emma Martiny
Foto: Nina Malling, skovdalnordic.com
Tilbered hele aftensmaden på én bageplade – det er sprødt, lækkert og frem for alt supernemt. Her får du opskriften på kulmule med salvie og ristet blomkål
Kulmule med salvie og ristet blomkål
Tid: 20 minutter. Ovntid: 25 minutter Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 800 g kulmule, delt i 4 stykker 1 blomkål olivenolie til stegning salt og friskkværnet peber 75 g friskrevet parmesan 1 håndfuld salvieblade 1 dl græskarkerner groft brød til servering
PRØV OGSÅ: Ristet kulmule med tatarsauce
Opskrift - sådan laver du kulmule med salvie og ristet blomkål
1. Tænd ovnen på 220°. Rens blomkålen, og skær den i skiver på ca. 1 cm. Fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, pensl med olivenolie, og drys med salt. Sæt blomkålen i ovnen i 15 minutter. Dryp fiskestykkerne med olie, og krydr dem godt med salt og peber på begge sider. 2. Tag pladen ud af ovnen, og drys fintrevet parmesan over blomkål en. Fordel fiskestykkerne oven på med skindsiden opad. Sæt bagepladen tilbage i ovnen i 8 minutter, til fisken er næsten helt gennemstegt. Drys salvieblade og græskarkerner over, og sæt pladen i ovnen igen i 3-4 minutter, så bladene bliver sprøde, og kernerne ristede. Servér retten med groft brød. TIP: Erstat evt. kulmulen med fire friske laksefileter.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Sellerideller og grønkålssalat med perlebyg – Få opskriften her
Tirsdag: Lasagne med butternutsquash – Få opskriften her
Onsdag: Æggekage med ristede rosenkål og bacon – Få opskriften her