Mad

Krydret svinekotelet med perlebygsalat

af Louisa Lorang 26. april 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er krydret svinekotelet med perlebygsalat. Få opskriften her

salt1 dl perlebygsaft af ½ citron2-3 spsk. olivenolie2 håndfulde bredbladet persille, hakket50 g ristede pinjekerner8 tørrede abrikoser i strimler ENDVIDERE:½ tsk. cayennepeber1 tsk. tørret oregano2 tsk. paprika2 svinekoteletterlidt olie til stegningsalt1-2 spsk. honningKog perlebyggen i saltet vand i ca. 20 minutter, til den er mør. Dræn overskydende vand fra, og vend den med citronsaft, olivenolie, persille, pinjekerner og abrikoser. Smag til med salt.Bland imens cayenne, oregano og paprika sammen. Fordel blandingen på koteletterne, og steg dem stille og roligt i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og lidt honning, når de er gennemstegte. Lad honningen smelte, men pas på, den ikke brænder.Servér straks koteletter med perlebygsalat til.Opskriften er til 2 personerTIP: Servér gerne dampede grøntsager til - f.eks. blomkål eller broccoli.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER