Mad

Koteletter med ristet kartofler og æbler

af Louisa Lorang 12. september 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er koteletter med ristet kartofler og æbler. Få opskriften her

2 svinekoteletterolie til stegningsalt og peberENDVIDERE:400 g kogte kartofler1 æbleolivenoliesalt1 spsk. hakket rosmarin50 g blå ostTILBEHØR:100 g blandet salatolie og eddikesalt og peberSteg koteletterne i lidt olie på en varm pande, til de er akkurat gennemtilberedte. Krydr dem med salt og peber.Skær imens kartofler og æble i mundrette stykker, og rist dem i olivenolie på en varm pande. Krydr med salt og rosmarin.Servér koteletterne med kartofler og æbler, toppet med blå ost, og giv salat vendt med olie, eddike, salt og peber til.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER