
Mad
Kolde avocadoshots
6. juli 2011af Lynn Andersen
Foto: Bjørn Jakobsen
Milde og cremede avocadoshots med sprøde brød er en fin starter eller forret
Milde og cremede avocadoshots med sprøde brød er en fin starter eller forret
Kolde avocadoshots
TID: 15 min.
Fremgangsmåde:
1 stor eller 2 små
avocadoer, ca. 350 g
5 dl grøntsagsbouillon
½ dl piskefløde
2 spsk limesaft
Groft salt
Creme fraiche
Skræl avocadoerne, fjern stenene og hak dem groft.Kom dem i blender sammen med 4 dl bouillon,
piskefløde, limesaft og groft salt - og kør.
Tilsæt evt. mere bouillon, hvis konsistensen
skal være tyndere.
Stil i køleskabet 2-4 timer, gerne natten over.
Hertil kan du tilberede dagen i forvejen.
Ved servering hældes den kolde suppe i 8
shotsglas, og 1 tsk creme fraiche anrettes ovenpå.
Her får du 6 nemme og lækre opskrifter til en overdådig middag i haven:
6 lækre retter
Kammuslingermed prosciutto
og tomatpesto
Kolde avocado-
shots
Bruschetta med
krebsehaler
Italiensk farseret
prochetta
Rucolasalat med
fennikel og
abrikos
Chokoladelag-
kage med
hindbær