
Klassens time chokoladekage
25. januar 2013KLASSENS TIME CHOKOLADEKAGE
(20 små stykker chokoladekage)
DET SKAL DU BRUGE
75 g smeltet smør
250 g rørsukker
2 æg
300 g hvedemel
50 g kakao
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
2 dl kærnemælk
100 g finthakket chokolade
GLASUR
200 g flormelis
½ dl kogende vand
PYNT
50 g groftrevet chokolade
Vild med chokoladekage? Så prøv også verdens bedste chokoladekage
Opskrift - sådan laver du klassens time chokoladekage
1. Rør smørret godt med sukker. Tilsæt æggene, ét ad gangen, og rør imellem hvert æg. Bland mel, kakao, natron og bagepulver i dejen, og rør godt. Tilsæt kærnemælk, og rør det til en ensartet masse. Vend chokoladen i dejen. Kom dejen i en smurt bradepande på 30 x 25 cm. Bag kagen i en 200° varm ovn i 15 minutter.
1. Rør ingredienserne til glasuren sammen, og fordel den over kagen. Drys groftrevet chokolade over, og skær kagen ud i små firkantede stykker.