
Mad
Iskegle med mælkechokolade og lakrids
17. august 2017af Maja Ambeck Vase
Foto: Columbus Leth
Iskeglen, som er lavet af mælkechokoladeis og en skal af chokolade, kræver ingen bestemt form, men blot lidt fingerfærdighed udi at lave kræmmerhuse af bagepapir. Dryp med lakridssirup og giv ekstra kant til den milde is. Her får du opskriften på en skøn iskegle med mælkechokolade og lakrids
Iskegle med mælkechokolade og lakrids
Tid: 40 minutter. Frysetid: Natten over Antal: 4 stk. DET SKAL DU BRUGE 100 g mælkechokolade bagepapir tape eller lim MÆLKECHOKOLADEIS 200 g mælkechokolade ½ dl piskefløde 50 g sukker 3½ dl minimælk
PYNT 4 tsk. sød lakridssirup evt. lakridskrymmel PRØV OGSÅ: Regnbueis-lagkage