Anders Schønnemann
Hovedretter

Wraps med svinekød og slaw af rosenkål

Ugens torsdagsopskrift er wraps med svinekød og slaw af rosenkål. Få opskriften her

Wraps med svinekød og slaw af rosenkål til 2 personer (30 min)

Mange er mere end skeptiske over for rosenkål. Men prøv dem igen i den her rå version. Måske bliver du alligevel glad. Jeg er vild med rosenkål på alle måder. Bare ikke udkogte!
 
INGREDIENSER
2 spsk. flydende honning 
½ dl limesaft
3 spsk. olivenolie
300 g rosenkål
1 æble i terninger
1 håndfuld plukket koriander
 
WRAP
300 g svinekød i strimler
lidt olivenolie
salt
saft af ½ citron
evt. 1-2 tsk. chipotlesauce (kan udelades)
2 spsk. honning
4 store wraps
2 hjertesalater, plukkede
1 avocado i skiver
 
Opskrift - sådan laver du wraps med svinekød og slaw af rosenkål
 
1. Rør honning, lime og olivenolie sammen.
 
2. Rens rosenkålene og riv dem groft på et rivejern eller i en foodprocessor. 
Vend rosenkål og æble med dressingen, og smag til med salt. Vend koriander i lige inden servering.
 
3. Steg imens kødet gyldent og gennemstegt i lidt olie på en varm pande. Kom citronsaft på, og kog op evt. sammen med chipotle, hvis du vil have det stærkt. Tilsæt honning, og krydr med salt. Fyld 4 lune wraps med salat, avocado og kød. Rul dem sammen, og servér straks med slaw til.
 
TIP: Chipotle er røgede jalapenos. Du kan købe chipotlesauce eller chipotle i adobe hos gode grønthandlere. Her kan du erstatte det med stærk, røget paprika eller en anden chilisauce. 
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Rødløgssuppe med ostetoast - Få opskriften her

TIRSDAG: Lynstegt kylling & thaibasilikum - Få opskriften her

ONSDAG: Stegte nudler med rejer, svampe & peanuts - Få opskriften her

FREDAG: Gedekoteletter med auberginer de luxe - Få opskriften her