Hovedretter

Wraps med svinekød og slaw af rosenkål

Ugens torsdagsopskrift er wraps med svinekød og slaw af rosenkål. Få opskriften her

Wraps med svinekød og slaw af rosenkål til 2 personer (30 min)

Mange er mere end skeptiske over for rosenkål. Men prøv dem igen i den her rå version. Måske bliver du alligevel glad. Jeg er vild med rosenkål på alle måder. Bare ikke udkogte!
 
INGREDIENSER
2 spsk. flydende honning 
½ dl limesaft
3 spsk. olivenolie
300 g rosenkål
1 æble i terninger
1 håndfuld plukket koriander
 
WRAP
300 g svinekød i strimler
lidt olivenolie
salt
saft af ½ citron
evt. 1-2 tsk. chipotlesauce (kan udelades)
2 spsk. honning
4 store wraps
2 hjertesalater, plukkede
1 avocado i skiver
 
Opskrift - sådan laver du wraps med svinekød og slaw af rosenkål
 
1. Rør honning, lime og olivenolie sammen.
 
2. Rens rosenkålene og riv dem groft på et rivejern eller i en foodprocessor. 
Vend rosenkål og æble med dressingen, og smag til med salt. Vend koriander i lige inden servering.
 
3. Steg imens kødet gyldent og gennemstegt i lidt olie på en varm pande. Kom citronsaft på, og kog op evt. sammen med chipotle, hvis du vil have det stærkt. Tilsæt honning, og krydr med salt. Fyld 4 lune wraps med salat, avocado og kød. Rul dem sammen, og servér straks med slaw til.
 
TIP: Chipotle er røgede jalapenos. Du kan købe chipotlesauce eller chipotle i adobe hos gode grønthandlere. Her kan du erstatte det med stærk, røget paprika eller en anden chilisauce. 
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Rødløgssuppe med ostetoast - Få opskriften her

TIRSDAG: Lynstegt kylling & thaibasilikum - Få opskriften her

ONSDAG: Stegte nudler med rejer, svampe & peanuts - Få opskriften her

FREDAG: Gedekoteletter med auberginer de luxe - Få opskriften her