Tunbøffer med grillet ananas-avocado-salsa
Hovedretter

Tunbøffer med grillet ananas-avocado-salsa

Fisk er en fest! Tunbøfferne skal blot kysse panden, så de stadig er saftige og næsten smelter på tungen. Her får du opskriften på tunbøffer med grillet ananas-avocado-salsa

Tid i alt: 30 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

4 tunbøffer
1 dl sorte sesamfrø
1 tsk. salt
kokosolie til stegning

TILBEHØR

4 dl fuldkornsris (kog evt. 3 dl ris til tirsdag)

ANANAS-AVOCADO-SALSA

½ ananas
1 spsk. kokosolie til stegning
2 modne avocadoer
½ bundt mynte
saft af 1 limefrugt
1 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber

TIL SERVERING

1 limefrugt

Opskrift - sådan laver du tunbøffer med grillet ananas-avocado-salsa 

 

1. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken.
 
2. ANANAS-AVOCADO-SALSA: Skær skrællen af ananassen, og fjern den hårde midte med en skarp kniv. Skær frugtkødet i kvarte skiver. Steg dem i kokos-
olie på en pande, så de bliver saftige og gyldne. Tag dem af panden, og hak dem. Flæk avocadoer, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Bland med ananas i en skål. Hak mynte, og tilsæt sammen med limesaft og olivenolie. Krydr med salt og peber.
 
3. Vend tunbøfferne i en blanding af sesamfrø og salt. Smelt kokosolie på en pande ved høj varme, og steg bøfferne i et par minutter på hver side. De skal være rå og røde i midten!
 
4. SERVERING: Skær limefrugten i skiver. Servér tunbøffer med ris, salsa og limeskiver.
 

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Fried rice med kylling – Få opskriften her

Onsdag: Pizza med søde kartofler og pesto – Få opskriften her

Torsdag: Sandwich med røget hellefisk og cashewcreme – Få opskriften her

Fredag: One-pot-pie med polenta-låg – Få opskriften her

 
Læs mere om: