Hovedretter

Stegte ris med æg, rejer og sukkerærter

Denne uges hverdagsopskrifter er gode rester der er tryllet om til noget helt andet dagen efter. Her får du opskriften på stegte ris med æg, rejer og sukkerærter

Stegte ris med æg, rejer og sukkerærter til 4 personer

Denne ret er praktisk at servere, når man har en rest kogte ris tilovers fra dagen før.

INGREDIENSER

2 æg
2 spsk. olie til stegning
200 g sukkerærter
2 dl kogte og afkølede fuldkornsris
4 spsk. sojasauce
200 g rejer
1 bundt koriander
 

Opskrift - sådan laver du stegte ris med æg, rejer og sukkerærter

 
1. Pisk æggene sammen i en skål. Opvarm olien på en pande. Hæld æggemassen på panden, og steg den i et par minutter – rør jævnligt.
 
2. Skyl sukkerærterne, kom dem på panden, og steg dem i et par minutter. Tilsæt kogte ris og soja. Steg i yderligere 4-5 minutter, til risene begynder at blive sprøde. Rør ofte. Tilsæt rejerne, og steg i 1 minut. Drys korianderblade udover, og servér straks.