Hovedretter

Stegte nudler med rejer, svampe & peanuts

Ugens onsdagsopskrift er stegte nudler med rejer, svampe & peanuts. Få opskriften her

Stegte nudler med rejer, svampe & peanuts til 2 personer (25 min)

Hvis du vælger store rejer, så vælg nogle, der er bæredygtigt opdrættet. Ellers brug nypillede grønlandske rejer. De er skønne. Bemærk, at vægten er pillet vægt.
 
INGREDIENSER
200 g nudler, gerne brede risnudler
2 fed hvidløg, hakket
200 g østershatte i mindre stykker
300 g champignoner i skiver
lidt olie til stegning
½ dl soja (måske lidt mere)
2 tsk. sukker
2 æg, piskede
100-150 g rejer
½ bundt forårsløg, snittede
 
TOPPING
hakkede peanuts
evt. koriander
 
TILBEHØR
evt. sød chilisauce
limebåde
 
Opskrift - sådan laver du stegte nudler med rejer, svampe & peanuts
 
1. Kom nudlerne i kogende vand, og giv dem et kort opkog. De skal være al dente. 
 
2. Steg østershatte og champignoner gyldne i lidt olie på en pande. Tilsæt hvidløget. Tilsæt soja og sukker, og steg i yderligere 1 minuts tid. Skub det hele til den ene side på panden, og tilsæt pisket æg i den anden side af panden.
 
3. Lad det stege næsten til røræg. Tilsæt nudler og rejer, og vend det hele sammen. Steg igen i et par minutter, kom forårsløg i, smag til, og servér straks toppet med hakkede peanuts og evt. koriander. Giv sød chilisauce og limebåde til.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Rødløgssuppe med ostetoast - Få opskriften her

TIRSDAG: Lynstegt kylling & thaibasilikum - Få opskriften her

TORSDAG: Wraps med svinekød og slaw af rosenkål - Få opskriften her

FREDAG: Gedekoteletter med auberginer de luxe - Få opskriften her