Hovedretter
Stegt torsk med tomatsalat og quinoa
Den stegte torsk får et mellemøstligt strejf i denne ret, hvor den er serveret med yougurt, tomatsalat og mynte. Her får du opskriften på stegt torsk med tomatsalat og quinoa.
Torsdag, 9. januar 2020 - 7:15 - af Suzy Wengel / Bearbejdet af redaktionen Foto: Skovdal Nordic
Forberedelsestid: 20 min
Antal personer: 2
Tilbehør
80 g sort quinoa
Tomatsalat
6 tomater
1 dl frisk mynte
2 dl yoghurt naturel
20 g olivenolie
Salt og peber
2 spsk. limesaft
Fisken
280 g torskefilet
4 spsk. hvedemel
10 g olivenolie
10 g smør
Salt og peber
Opskrift – sådan laver du stegt torsk med tomatsalat og quinoa
Tilbehør:
Kog quinoa efter anvisning på posen.
Tomatsalat:Skær tomaterne i små tern og hak mynten fint. Rør yoghurt med olie, og vend tomaterne, mynten, lidt salt, peber og limesaft i.
Fisken:
Soignér fisken for eventuelle ben og bughinder, og vend stykkerne i mel. Steg fisken i olie og smør i 2-3 minutter på hver side, til fisken er gylden og gennemstegt. Krydr med salt og peber.
Servér stegt torsk med quinoa og tomatsalat.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER