Torsdag, 10. marts 2016 - 7:33 - af Camilla Zarah Lawes, Foto: Columbus Leth
Stegt kyllingebryst på krydret ris til 4 personer
Tid: 35 minutter
DET SKAL DU BRUGE TIL STEGT KYLLINGEBRYST PÅ KRYDRET RIS
4 kyllingebrystfileter
1 spsk. karry
2 stilke timian
salt og friskkværnet peber
1 spsk. olivenolie til stegning
BLOMKÅL MED MAYONNAISECREME
½ blomkål
2 dl cremefraiche 18 %
1 dl god mayonnaise
1 spsk. dijonsennep
salt og friskkværnet peber
100 g mandler
TILBEHØR
½ broccoli
olivenolie til stegning
2 spsk. karry
300 g kogte ris
salt og friskkværnet peber
Opskrift - sådan laver du stegt kyllingebryst på krydret ris
1. Stegt kyllingebryst: Krydr kyllingefileterne med karry, timian, salt og peber. Steg dem i olie på en (grill)pande, til de er gennemstegte.
2. Blomkål med mayonnaisecreme: Skær blomkålen i små buketter, og del dem i halve. Kog dem i saltet vand i 4 minutter, og afkøl i koldt vand. Rør cremefraiche med mayonnaise og sennep, og smag til med salt og peber. Rist mandlerne let på en tør pande, og hak dem groft. Vend blomkålen i mayonnaisecremen, og drys med mandler.
3. Tilbehør: Skær broccoli i mindre stykker, og steg dem i olie på en pande. Varm en anden pande op med lidt olie, og rist karryen i olie. Tilsæt de kogte ris, og lad dem stege under omrøring. Krydr med salt og peber.
4. Servering: Anret kyllingefileterne oven på risene, og servér med ristet broccoli og blomkål med mayonnaisecreme.