Squashsuppe med mandler, mynte og gedeost
Mad

Squashsuppe med mandler, mynte og gedeost

13. juli 2021
af Louisa Lorang
En af ugens opskrifter er squashsuppe med mandler, mynte og gedeost. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 30 min

Det skal du bruge

  • 1 lille løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, hakkede
  • olivenolie
  • 1 squash, revet
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • 50 g smuttede mandler
  • 1 håndfuld plukket mynte
  • salt og peber

Endvidere

  • 100 g blød gedeost
  • lidt plukket mynte
  • groft brød

Opskrift - sådan laver du squashsuppe med mandler, mynte og gedeost

  1. Sautér løg og hvidløg i olie i en varm gryde. Kom revet squash ved, og lad den sautere med kort. Ingen af delene skal tage farve.
  2. Tilsæt bouillon og mandler, og lad suppen simre under låg i ca. 15 minutter.
  3. Kom mynte i, blend suppen med en stavblender, og smag til med salt og peber.
  4. Anret suppen med gedeost i og lidt mynte til pynt. Servér straks med brød til.

TIP: Er du ikke til gedeost, kan du komme lidt feta i din suppe.

Madplaner til hverdagen

Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.

Læs også