Hovedretter

Spansk-inspireret kartoffelsalat med chorizo

Til 4 personerDet skal du bruge: 1250 g små vaskede kartofler2 røde peberfrugterDressing2 spsk sherryeddike2 fed hvidløg2 tsk karry3 spsk olivenolie2

Til 4 personer
Mamas madplan
Det skal du bruge:

1250 g små vaskede kartofler
2 røde peberfrugter
Dressing
2 spsk sherryeddike
2 fed hvidløg
2 tsk karry
3 spsk olivenolie
2 bægre (4 stk) pasteuriserede æggeblommer
Salt og peber
100 g tynde skiver chorizopølse
500 g små cherry tomater
1 stor håndfuld rucola salat
1 bundt purløg
Tilbehør
4 skiver groft brød

Sådan gør du:

Tilberedningstid: ca. 35 minutter

1. Tænd ovnen på 250°.

2. Halvér og kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 minutter eller til de lige er møre.

3. Skyl og halvér peberfrugterne, fjern kernerne og læg peberfrugterne på en bageplade med bagepapir. Stil pladen i ovnen på anden øverste ribbe og bag dem ca. 15 minutter.

4. Halvér chorizoskiverne og sæt dem med i ovnen i 5-6 minutter.

5. Lad peberfrugterne svale af inden skindet pilles af og de skæres i strimler.

6. Kom alle ingredienserne til dressingen i en minihakker eller blender og blend til dressingen er cremet og jævn. Bland dressingen med kartoflerne i en stor skål.

7. Halver tomaterne. Kom peberfrugt, pølse og tomater i kartoffelblandingen.

8. Rist brødet på brødristeren eller i ovnen. Skyl rucola grundigt og slyng det tørt. Hak purløg og vend rucola og purløg i kartoffelblandingen.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 2520 KJ (602Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 277 66 11
Kulhydrat 1487 355 59
Fedt 756 181 30

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.