Hovedretter

Slankeopskrifter: Få fat i FEMINAs populære slankeopskrifter

Få en sund start på 2015 med FEMINAs populære slankeopskrifter med max 555 kalorier

Slankeopskrifter

Slankeopskrifter behøver nødvendigvis ikke være grønne salater, kedelige supper, eller tørre slankekiks, som ikke gør dig ordentlig mæt. Hvis du ikke bliver ordentlig mæt, kommer sulten nemlig hurtigt tilbage, og så kommer du til at spise igen. Det er en fejl, mange begår, fordi de er for fokuserede på at tabe sig hurtigt. 

FEMINA har i årenes løb haft en fast slankeopskrift i bladet hver uge, og de har været meget populære blandt vores læsere. Alle vores slankeopskrifter er mættende opskrifter som enten indeholder fisk, kød, kylling eller svin, men flere af opskrifterne er også vegetaropskrifter med falafler af kikærter, lækre linsesalater eller rodfrugtbøffer. Alle slankeopskrifter er baseret på spændende ingredienser, de er nemme at lave og efterlader dig sund og glad. 

FEMINAs slankeopskrifter har en tidsangivelse på, så du ved, hvor lang tid, de tager at lave. De fleste kan klares på 20-40 minutter. Derudover oplyser en lille boks om næringsindholdet i opskriften. Næringsindholdet er fordelt mellem energi, protein, fedt, kulhydrat og kostfibre, så det er nemt og overskueligt at holde øje med kalorierne. Alle slankeopskrifter indeholder nemlig ikke mere end max. 555 kalorier. 

KØB slankeopskrifterne her

Typer af slankeopskrifter

Alt efter om du søger efter slankeopskrifter til én person, for de kræsne, til mænd eller til gæster, så ligger der masser af slankeopskrifter på nettet – nogle af de mest søgte er f.eks. fra Alle Tiders Kogebog, Arla, John Buhl, hjerteforeningen, Hjemmet, Familie Journalen, Ude & Hjemme og Vægtvogterne. 

Nogle finder inspiration på blogs, forskellige hjemmesider, i bøger, apps eller igennem kostplaner, men ofte glemmer man, hvor de forskellige slankeopskrifter er fundet henne, og det kan være svært at navigere i. Derfor har vi gjort det nemt og samlet 40 lækre slankeopskrifter til dig i et overskueligt hæfte, du kan printe ud derhjemme. 

De koster kun 19 kr., og de 40 slankeopskrifter kan købes i FEMINAs shop, og bliver sendt som en fil til din e-mailadresse. Alle opskrifterne kan du samle i et ringbind eller lignende, så du altid har styr på dem. 

 

Slankeopskrifter - Sådan får du fat i dem

Hvis du vil købe FEMINAs 40 slankeopskrifter, skal du gøre følgende:

1. Klik på dette link her, så du kommer over i FEMINAs webshop

2. Her kan du vælge FEMINAs slankeopskrifter. Minimagasinet indeholder 40 slankeopskrifter + information om nærningsindhold og tidsangivning.

3. Når du har lagt PDF-minimagasinet i indkøbskurven og betalt, vil du få tilsendt slankeopskrifterne som en vedhæftet fil til din mail. Herefter kan du læse dem på din computer, iPad eller printe dem ud og hæfte dem sammen, så du nemt kan have dem med i køkkenet.

Læs også: Mangler du inspiration til hverdagsretter?