Hovedretter

Pulled pork med coleslaw

Så er det tid til at mæske sig i pulled pork med sprød coleslav, en ret, der gør hverdagen lidt sjovere. Her får du opskriften på pulled pork med coleslaw

Tid i alt: 1 t
Antal personer: 2

DET SKAL DU BRUGE

1 pakke pulled pork (ca. 400 g)
200 g gulerødder
300 g hvidkål

MARINADE TIL COLESLAW

1 spsk. sød fransk sennep
½ dl æblecidereddike
1 tsk. salt
1 spsk. sukker
1 knsp. friskkværnet peber
½ tsk. stødt spidskommen

DRESSING TIL COLESLAW

1 dl fraiche, maks. 9 %
½ spsk. sennep
1 tsk. citronsaft
1 knsp. salt
1 knsp. peber

BARBECUESAUCE

1 dl ketchup (ca. 120 g)
60 g brun farin
2 spsk. æblecidereddike
2 tsk. soja
2 tsk. sennep
2 tsk. paprika
1 fed hvidløg

PYNT

brøndkarse

Pulled pork med coleslaw

 

Bemærk: Hvis du vil lave hjemmelavet pulled pork fra bunden, tager forberedelserne 1-2 døgn før servering. 

 
1. Tilbered kødet efter anvisning på pakken.
 
2. Riv gulerødderne, og snit hvidkålen fint. Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og bland den med gulerødder og kål – gerne i en plastikpose. Sæt den på køl.
 
3. Rør fraiche, sennep, citronsaft, salt og peber sammen til en dressing. 
 
4. Bland ingredienserne til barbecuesauce sammen med presset hvidløg.  Sæt saucen på køl.
 
5. Hæld marinaden fra kålblandingen, og vend dressingen i kålen til coleslaw. 
 
6. Anret en portion pulled pork sammen med coleslaw og 2-3 spiseskefuld barbecuesauce. Pynt med brøndkarse. Der er plads til en halv fuldkornsburgerbolle til retten, hvis du ønsker det.
 
FORDELING I SENSE-SPISEKASSEN
HÅNDFULD 1 (+2): Gulerod, hvidkål 
HÅNDFULD 3: Pulled pork
HÅNDFULD 4: Evt. fuldkornsburgerbolle
FEDT:
MÆLKEDRESSING: Fraiche
SMAGSGIVERE: Sennep, eddike, salt, sukker, peber, spidskommen, citronsaft, barbecuesauce
 
544 kcal – Fedt 19 g – Protein 40 g – Kulhydrat 48 g – Kostfibre 7,3
 
TIP: Spar dig selv for tid og køb færdiglavet coleslaw-salat eller snittet hvidkål og revet gulerod, og lav selv marinade og dressing.