Hovedretter

Paneret rødspætte med grov remoulade

En klassisk fiskefilet med hjemmelavet remoulade går man aldrig galt i byen med! Her får du opskriften på paneret rødspætte med grov remoulade.

Tilberedelsestid: 30 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

4 rødspættefileter
3 spsk. Hvedemel
1 æg
1 dl rasp
Salt og peber
2 spsk. smør til stegning
1 spsk. olivenolie til stegning

Remoulade:

10 g løg
10 g gulerødder
10 g purløg
10 g frisk rødkål
1 spsk. Kapers
10 g cornichoner
1 dl mayonnaise
1 dl græsk yoghurt 10 %
1 spsk. Citronsaft
1 tsk. Dijonsennep
1 tsk. stødt gurkemeje
1 tsk. Sukker
Salt og peber

Til servering:

Rugbrød
1 citron
1 håndfuld bredbladet persille

Opskrift – sådan laver du paneret rødspætte med grov remoulade

Remoulade:
Pil løg. Skræl gulerod. Skyl purløg. Hak løg, gulerod, purløg, rødkål, kapers og cornichoner helt fint – gerne i en minihakker. Rør det hele sammen med de resterende ingredienser, og smag til.

Paneret rødspætte:
Vend først rødspættefileter i mel, herefter i sammenpisket æg og til sidst i en blanding af rasp, salt og peber. Steg de panerede fisk på en pande i rigeligt smør og olie.

Servering:
Servér fiskefilet med rugbrød og remoulade, og pynt med citronskiver og persille.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Andelår med vintersalat

Onsdag: Brændende kærlighed med bacon og grøntsager

Torsdag: Spinat-curry med kylling

Fredag: Tærte med oksegryderet