fisk
Hovedretter

Paneret fisk i tacoskaller

Gør fisken sprød og indbydende og servér den på mexicansk vis i lune og knasende tacos. Her får du opskriften på paneret fisk i tacoskaller

Paneret fisk i tacoskaller til 4 personer

Tid: 25 minutter

DET SKAL DU BRUGE
600 g hvid fisk, f.eks. kulmule eller torsk
4 spsk. rasp
solsikkeolie til stegning
 
KRYDDEROLIE
1 spsk. tørrede chiliflager
saft og skal af 1 usprøjtet limefrugt
1 spsk. solsikkeolie
salt og friskkværnet peber
 
SALAT
2 hjertesalater
400 g tomater
½ agurk
 
HVIDLØGSDRESSING
200 g græsk yoghurt
1 fed hvidløg
1 bundt koriander
salt
 
TILBEHØR
8 tacoskaller
 
PRØV OGSÅ: Dybstegt fisk med sprøde grøntsager
 

Opskrift - sådan laver du paneret fisk i tacoskaller

 
1. KRYDDEROLIE: Bland chiliflager med saft og skal af limefrugt, samt olie, salt og peber.
 
2. Del fisken i mindre stykker. Vend dem i krydderolie og derefter i rasp. Steg stykkerne i olie på en pande i ca. 2 minutter på hver side, til de er gyldne. Sæt dem til side.
 
3. SALAT: Skyl salaterne, og skær dem i både. Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Skyl agurken, og skær den i stave.
 
4. HVIDLØGSDRESSING: Rør yoghurt med knust hvidløg, hakket koriander og salt.
 
5. Lun tacoskallerne, og anret dem med fisk. Servér straks sammen med salat og dressing.og knasende tacos.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Oksekød med broccoli, sorte bønner og nudler - Få opskriften her

Tirsdag: Lime-kylling med tomatsalat og groft brød - Få opskriften her

Torsdag: Grøntsagssuppe med quinoa og hjemmelavet pesto - Få opskriften her

Fredag: Svinemørbrad med fuldkornspasta, feta og avocado - Få opskriften her

 
Læs mere om: