Hovedretter

Ovnbagt torsk med fennikel og ris

Mange har svært ved at få fisk på bordet, men det er der slet ingen grund til. Prøv dette fad med ovnbagt torsk, og se selv, hvor nemt og lækkert det kan være. Her får du opskriften på ovnbagt torsk med fennikel og ris.

Tilberedelsestid: 35 min
Antal personer: 4

DU SKAL BRUGE

800 g torskefilet
1 fennikel
3 spsk. Olivenolie
Salt og peber
2 usprøjtede citroner
1 håndfuld frisk dild
100 g feta

Tilbehør:

4 dl perlebyg
8 dl grøntsagsbouillon
50 g rucola

Opskrift – sådan laver du ovnbagt torsk med fennikel og ris

Tilbehør:
Kog perlebyg i grøntsagsbouillon efter pakkens anvisning.

Tænd ovnen på 200°. Læg torskefileter i et ovnfast fad. Rens fennikel, skær den i skiver på langs, og fordel dem i fadet rundt om torsken. Dryp olivenolie over, og krydr godt med salt og peber. Skær citroner i tynde skiver, og læg dem over torsken. Skyl og hak dild, og drys det over fadet. Smuldr feta over fadet. Bag retten i ovnen i 15 minutter, til torsken er gennemstegt.

Servér med perlebyg og skyllet rucola.

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Fillodejstarteletter med hønsekødsfyld og salat – få opskriften her

Onsdag: Shepherd’s pie med lam – få opskriften her

Torsdag: Flæskesteg med ovnbagte rodfrugter – få opskriften her

Fredag: Flæskestegssandwich med hjemmesyltet rødkål – få opskriften her