Opskrift på ovnbagt torsk med fennikel og ris
Mad

Ovnbagt torsk med fennikel og ris

28. november 2019
af Emma Martiny
Foto: Winnie Methmann
Mange har svært ved at få fisk på bordet, men det er der slet ingen grund til. Prøv dette fad med ovnbagt torsk, og se selv, hvor nemt og lækkert det kan være. Her får du opskriften på ovnbagt torsk med fennikel og ris.
35 min4 personer

DU SKAL BRUGE

  • 800 g torskefilet
  • 1 fennikel
  • 3 spsk. Olivenolie
  • Salt og peber
  • 2 usprøjtede citroner
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 100 g feta

Tilbehør:

  • 4 dl perlebyg
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • 50 g rucola

Opskrift – sådan laver du ovnbagt torsk med fennikel og ris

Tilbehør:
Kog perlebyg i grøntsagsbouillon efter pakkens anvisning.

Tænd ovnen på 200°. Læg torskefileter i et ovnfast fad. Rens fennikel, skær den i skiver på langs, og fordel dem i fadet rundt om torsken. Dryp olivenolie over, og krydr godt med salt og peber. Skær citroner i tynde skiver, og læg dem over torsken. Skyl og hak dild, og drys det over fadet. Smuldr feta over fadet. Bag retten i ovnen i 15 minutter, til torsken er gennemstegt.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også