Naan-pizza med gedeost og bagte rødbeder
Mad

Naan-pizza med gedeost og bagte rødbeder

13. september 2018
af Emma Martiny
Foto: Winnie Methmann
Kombinationen af gedeost, rødbede og karamelliserede rødløg sparker benene væk under dig! Prøv det som topping på naanbrød. Her får du opskriften på naan-pizza med gedeost og bagte rødbeder
30 min4 personer
Tid i alt 55 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 håndfuld græskarkerner
  • 4 naan- eller fladbrød
  • 200 g frisk gedeost
  • 10 dadler uden sten
  • frisk rosmarin

BAGTE RØDBEDER

  • 500 g rødbeder
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt

KARAMELLISEREDE RØDLØG

  • 2 rødløg
  • 1 spsk. smør til stegning
  • salt og friskkværnet peber
  • 3 spsk. balsamicoeddike

Opskrift - sådan laver du naan-pizza med gedeost og bagte rødbeder

1. BAGTE RØDBEDER: Tænd ovnen på 200°. Skræl rødbederne, og skær dem i både. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend dem med olie og salt. Bag dem i ovnen i 30 minutter, til de er møre og let sprøde.

2. KARAMELLISEREDE RØDLØG: Pil rødløg, og skær dem i tynde både. Smelt smør på en pande, og svits løgene let brune. Krydr med salt og peber. Hæld balsamico over, og vend rundt, til væsken fordamper. Tag panden af varmen.

3. Rist græskarkerner let på en tør pande, og stil dem til side. Lun brødene, så de bliver let sprøde, og smør dem med gedeost. Fordel bagte rødbeder, karamelliserede rødløg, græskarkerner, skiver af daddel og frisk rosmarin oven på brødene, og servér straks.

Få indkøbslisten til hele ugen her

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også