Naan-pizza med gedeost og bagte rødbeder
Hovedretter

Naan-pizza med gedeost og bagte rødbeder

Kombinationen af gedeost, rødbede og karamelliserede rødløg sparker benene væk under dig! Prøv det som topping på naanbrød. Her får du opskriften på naan-pizza med gedeost og bagte rødbeder

Forberedelsestid: 25 min
Tilberedelsestid: 30 min
Tid i alt: 55 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

1 håndfuld græskarkerner
4 naan- eller fladbrød
200 g frisk gedeost
10 dadler uden sten
frisk rosmarin

BAGTE RØDBEDER

500 g rødbeder
1 spsk. olivenolie
salt

KARAMELLISEREDE RØDLØG

2 rødløg
1 spsk. smør til stegning
salt og friskkværnet peber
3 spsk. balsamicoeddike

Opskrift - sådan laver du naan-pizza med gedeost og bagte rødbeder 

1. BAGTE RØDBEDER: Tænd ovnen på 200°. Skræl rødbederne, og skær dem i både. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend dem med olie og salt. Bag dem i ovnen i 30 minutter, til de er møre og let sprøde.
 
2. KARAMELLISEREDE RØDLØG: Pil rødløg, og skær dem i tynde både. Smelt smør på en pande, og svits løgene let brune. Krydr med salt og peber. Hæld balsamico over, og vend rundt, til væsken fordamper. Tag panden af varmen.
 
3. Rist græskarkerner let på en tør pande, og stil dem til side. Lun brødene, så de bliver let sprøde, og smør dem med gedeost. Fordel bagte rødbeder, karamelliserede rødløg, græskarkerner, skiver af daddel og frisk rosmarin oven på brødene, og servér straks.
 
 
Læs mere om: