Hovedretter

Madplan: Laks, suppe og coq au vin

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have frisk pasta med laks og spinat, gulerodssuppe med sort quinoa og coq au vin med kartoffelmos. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

 

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Frisk pasta med laks og spinat – Få opskriften her

Tirsdag: Bygkernesalat med hasselback-butternut og brunet smør - Få opskriften her

Onsdag: Gulerodssuppe med sort quinoa - Få opskriften her

Torsdag: Thai beef-bowl med mango - Få opskriften her

Fredag: Coq au vin med kartoffelmos - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
500 g fersk laksefilet 
500 g oksekød i strimler
1 hel kylling, parteret
150 g bacon i et helt stykke
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FRUGT OG GRØNTSAGER
6 løg
1 kg gulerødder
3 pastinakrødder
1 kg kartofler
250 g champignoner
10 fed hvidløg
1 lille bakke frisk ingefær
250 g frisk spinat
1 bakke blandet salat
1 usprøjtet citron
1 moden mango
1 bundt forårsløg
1-2 modne avocadoer
1 butternutsquash
1 håndfuld salvieblade 
1 håndfuld skovsyre
1 bundt frisk basilikum
1 bundt frisk koriander
2 håndfulde timiankviste
 
FERSKVARER OG KOLONIAL 
30 g parmesan
150 g smør
4,50 dl piskefløde
½-1 dl mælk 
1 dl cremefraiche 18 %
500 g friske lasagneplader
4 dl bygkerner
500 g ris
2 dl sort quinoa
25 g hasselnødder
1 dl sesamfrø
1 dl sojasauce
1 dl sesamolie
5 laurbærblade
3 hele nelliker
10 hele peberkorn
½-1 groft brød
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE 
rørsukker
olivenolie
hvidvinseddike
ahornsirup
salt og friskkværnet peber 
grøntsags- eller hønsebouillon 
1 flaske rødvin, f.eks. Bourgogne