hotdog
Hovedretter

Luksus-hotdog med syltede sennepsfrø

En ristet med det hele kan gøre de fleste mennesker i godt humør. De syltede sennepsfrø er en vigtig detalje. Her får du Timm Vladimirs opskrift på luksus-hotdog med syltede sennepsfrø

Luksus-hotdog med syltede sennepsfrø

Tid: 30 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
8 hotdogbrød
8 gode ferske pølser, f.eks. andepølser (spørg hos slagteren)
lidt olie til stegning
2 blommer
 
 
SYLTEDE SENNEPSFRØ
1 dl sukker
1 dl vand 
1 dl eddike
2 spsk. sennepsfrø 
 
BLØDE LØG
2 rødløg
20 g smør til stegning
 
CHIPOTLEMAYONNAISE
2 dl god mayonnaise
1-2 spsk. chipotle i adobosauce (fås i specialbutikker og velassorterede supermarkeder)
 
PYNT
friske basilikum, gerne røde
 
PRØV OGSÅ: Gourmet-hotdog med tomatkompot og grøn relish
 

Opskrift - sådan laver du luksus-hotdog med syltede sennepsfrø

 
1. SYLTEDE SENNEPSFRØ: Bring sukker, vand og eddike i kog i en lille gryde. Tilsæt sennepsfrø, og kog dem i ca. 15 minutter. Lad dem trække, til de skal bruges.
 
2. BLØDE LØG: Pil rødløgene, og skær dem i tynde skiver. Steg dem bløde og let gyldne i smør på en pande.
 
3. CHIPOTLEMAYONNAISE: Rør mayonnaise med chipotle, og fyld det evt. i en sprøjtepose, så det er let at dosere.
 
4. SERVERING: Varm hotdogbrødene i ovnen eller på en brødrister. Steg pølserne i lidt olie på en pande. Skær blommerne i tynde skiver. Læg pølserne i hotdogbrødene, og top med chipotlemayonnaise, blommeskiver, bløde løg og syltede sennepsfrø. Pynt med basilikumblade.
 
PRØV OGSÅ: Flæskestegssandwich med kålsalat og dyltede rødløg