Hovedretter

Lammekoteletter og perlespeltsalat med æbler og persille

I denne uge står aftensmaden på lækre retter med skønne forårsgrøntsager. Her får du opskriften på lammekoteletter og perlespeltsalat med æbler og persille

Lammekoteletter og perlespeltsalat med æbler og persille til 4 personer

Rødløg og æble giver speltsalaten en god sprødhed og passer ferfekt til lammekrone

DET SKAL DU BRUGE
8 lammekoteletter
olivenolie til stegning
salt og friskkværnet peber
 
PERLESPELTSALAT
3 dl perlespelt
6 dl vand
2 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. olivenolie
1 spsk. flydende honning
salt og friskkværnet peber
1 rødløg
2 æbler
1 bundt bredbladet persille
 

Opskrift - sådan laver du lammekoteletter og perlespeltsalat med æbler og persille

 
1. Perlespeltsalat: Skyl perlespelten i koldt vand. Kog den under låg i en gryde med letsaltet vand i ca. 20 minutter. Lad perlespelten trække under låg i 5-10 minutter. Hæld overskydende vand fra, og smag til med eddike, olie, honning, salt og peber. Pil rødløget, og hak det fint. Skyl æblerne, og skær dem i små tern. Skyl persillen, og hak den groft. Bland løg, æbler og persille sammen med perlespelten.
 
2. Skær et par snit i fedtkanten på koteletterne. Steg dem i lidt olivenolie på en varm pande i ca. 5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Servér med perlespeltsalat som tilbehør.
 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Grønne asparges med smilende æg og sennepsdressing – Få opskriften her

Steak med ærtepuré og nye kartofler – Få opskriften her

Røget laks og kartoffelsalat med rygeost og radiser – Få opskriften her

Cæsarsalat med kylling og rugbrødschips – Få opskriften her