lammekoteletter
Hovedretter

Lammekoteletter med pankorasp og spidskålssalat

Spidskål indeholder flere sunde stoffer end de fleste salattyper og er dejlig sprødt og smager skønt til de sprøde lammekoteletter. Her får du opskriften på lammekoteletter med pankorasp og spidskålssalat

Lammekoteletter med pankorasp og spidskålssalat til 4 personer

Tid: 30 minutter
 
DET SKAL DU BRUGE TIL LAMMEKOTELETTER
8 lammekoteletter a ca. 90 g, med ben
8 spsk. rasp, gerne pankorasp
salt og friskkværnet peber
2 spsk. solsikkeolie til stegning
¼ bundt frisk basilikum
 
SPIDSKÅLSSALAT
1 lille spidskål
1 tomat
 
SESAMDRESSING
3 spsk. sesamolie
saft af ½ citron
salt og friskkværnet peber
4 spsk. sorte sesamfrø
 
TILBEHØR
groft brød
 
PRØV OGSÅ: Grillede lammekoteletter med ærtepuré og tomatsalat
 

Opskrift - sådan laver du lammekoteletter med pankorasp og spidskålssalat 

 
1. Lammekoteletter: Vend koteletterne i rasp; krydr med salt og peber, og steg dem i olie på en pande ved høj varme i 3 minutter på hver side. Skru ned for varmen, og lad dem stege i yderligere 2 minutter på hver side. Drys koteletterne med snittede basilikumblade.
 
2. Spidskålssalat: Snit spidskålen fint, evt. på mandolinjern. Skyl tomaten, skær den i kvarter, og fjern kernerne med en ske. Skær tomaten i tynde skiver. Bland spidskål og tomat i en skål.
 
3. Sesamdressing: Rør sesamolie, citronsaft, salt og peber sammen i en skål. Vend dressingen sammen med spidskål og tomat, og drys med sesamfrø.
 
4. Servér koteletterne med spidskålssalat og brød til.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Burger med hummus og bolsjebedesalat – Få opskriften her

Onsdag: Fiskefrikadeller med krebsehaler, kikærtesalat og rugbrød – Få opskriften her

Torsdag: Kyllingesuppe med chili, sojasauce og kartofler – Få opskriften her

Fredag: Mexicanske pandekager med oksekød og frisk salat – Få opskriften her