kyllingesuppe
Hovedretter

Kyllingesuppe med chili, sojasauce og kartofler

Det kolde vejr kalder på en rygende varm og stærk suppe, der giver varme i kinderne. Her får du opskriften på kyllingesuppe med chili, sojasauce og kartofler

Kyllingesuppe med chili, sojasauce og kartofler til 4 personer

Tid: 15 minutter. Kogetid: 30 minutter
 
DET SKAL DU BRUGE TIL KYLLINGESUPPE
4 kyllingebrystfileter a ca. 140 g
500 g kartofler
5 jordskokker (ca. 100 g)
4 gulerødder
7 dl grøntsagsbouillon
2 dl sojasauce
1½ dl fiskesauce
1 frisk rød chili
salt og friskkværnet peber
 
TIL SERVERING
1 porre
groft brød
 
PRØV OGSÅ: Kyllingesuppe med lime og ægnudler
 

Opskrift - sådan laver du kyllingesuppe med chili, sojasauce og kartofler 

 
1. Kyllingesuppe: Skær kyllingefileterne i mundrette stykker. Skræl kartofler, jordskokker og gulerødder, og skær dem i mindre stykker. Læg kyllingestykker, kartofler, jordskokker og gulerødder i en gryde, og tilsæt bouillon, sojasauce og fiskesauce. Lad det koge i 30 minutter. Rens chilien, og hak den fint. Smag suppen til med salt, peber 
og chili.
 
2. Servering: Rens porren, skær den i tynde skiver, og drys dem over suppen. Servér med groft brød til.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Burger med hummus og bolsjebedesalat – Få opskriften her

Tirsdag: Lammekoteletter med pankorasp og spidskålssalat – Få opskriften her

Onsdag: Fiskefrikadeller med krebsehaler, kikærtesalat og rugbrød – Få opskriften her

Fredag: Mexicanske pandekager med oksekød og frisk salat – Få opskriften her