Hovedretter

Kyllingespyd med lun squashsalat

Ugens mandagsopskrift er kyllingespyd med lun squashsalat. Få opskriften her

Røget salt giver en dejlig smag til de grillede spyd. Griller du dem på en rigtig grill, kan du selvfølgelig også give dem lidt blid røg med en smule røgflis.

Kyllingespyd med lun squashsalat til 2 personer (35 min)

INGREDIENSER

1 dl perlebyg
salt
2 kyllingebryster
olivenolie
salt, gerne røget

SQUASHSALAT
2 små squash
olivenolie
salt
1 håndfuld plukket basilikum
100 g god feta

TILBEHØR
blandet salat

Opskrift - sådan laver du kyllingespyd med lun squashsalat

1. Skyl perlebyggen, og kog den mør i usaltet vand i ca. 15 minutter. Salt den de sidste par minutter, og dræn overskydende vand fra.
2. Skær kyllingen i tykke, aflange strimler. Sæt kødet på spyd (husk, at træspyd bør lægges i vand inden brug). Gnid med olivenolie, og grill dem på en varm grill eller grillpande, til de er gennemstegte. Krydr med salt.
3. Skær imens squasherne i aflange skiver; dryp med oliven-olie, og grill dem let. Krydr med salt, og anret med basilikum, perlebyg og brud af feta. Dryp med mere olivenolie, og servér straks med kyllingespyd og grøn salat til.

TIP: Salaten er også skøn på en gæstebuffet.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

TIRSDAG: Grillet dorade med kartoffelsalat - Få opskriften her

ONSDAG: Citronrisotto med nye beder og basilikum - Få opskriften her

TORSDAG: Hakkebøffer med blomkål og ansjos - Få opskriften her

FREDAG: Pasta med kødboller & tomatsauce - Få opskriften her

Læs mere om: