Kylling i karry
Hovedretter

Kylling i karry

Kylling i karry er herlig hverdagsmad, som hele familien synes om. Her får du opskriften på kylling i karry

Kylling i karry 

Tid: 25 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
500 g kyllingebrystfilet 
2 spsk. karry 
2 tsk. stødt gurkemeje
1 tsk. stødt koriander
½ tsk. chiliflager
2 spsk. kokos- eller olivenolie
2 gulerødder 
1 æble
2 dåser kokosmælk
salt og friskkværnet peber
 
 
TILBEHØR
4 dl ris
 
Den perfekte julegave-idé – giv et abonnement på FEMINA. 5 numre for 150 kr. >
 
TIL SERVERING
1 æble
ristede kokosflager
frisk koriander
 

Opskrift - sådan laver du kylling i karry

1. TILBEHØR: Kog risene efter anvisningen på pakken.
 
2. Skær kyllingekødet i tern. Svits alle krydderierne i olie i en gryde, til det begynder at dufte. Tilsæt kyllingekødet, og lad det blive brunt på alle sider. Skræl gulerødderne, og skær dem i tern. Skyl æblet; fjern kernehus, og skær æblet i tern. Lad gulerødder og æble stege sammen med kødet i 5 minutter, og hæld så kokosmælk over. Lad retten simre i 10 minutter, og smag til med salt og peber.
 
3. SERVERING: Skyl æblet; fjern kernehus, og skær æblet i tern. Servér kylling i karry med kogte ris, æbletern, kokosflager og plukket koriander.
 
TIP: Udelad gerne chili, hvis retten skal serveres for børn.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Græskarsuppe med bacon og mandler – Få opskriften her

Tirsdag: Quinoa-schnitzel med ærtepuré – Få opskriften her

Torsdag: Spaghetti med tunsauce og kapers – Få opskriften her

Fredag: Italiensk farsbrød med hasselbackkartofler – Få opskriften her