Hovedretter

Kulmule med salvie og ristet blomkål

Tilbered hele aftensmaden på én bageplade – det er sprødt, lækkert og frem for alt supernemt. Her får du opskriften på kulmule med salvie og ristet blomkål

Kulmule med salvie og ristet blomkål 

Tid: 20 minutter. Ovntid: 25 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
800 g kulmule, delt i 4 stykker
1 blomkål
olivenolie til stegning
salt og friskkværnet peber
 
 
75 g friskrevet parmesan
1 håndfuld salvieblade
1 dl græskarkerner
groft brød til servering
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
PRØV OGSÅ: Ristet kulmule med tatarsauce
 

Opskrift - sådan laver du kulmule med salvie og ristet blomkål 

 
1. Tænd ovnen på 220°. Rens blomkålen, og skær den i skiver på ca. 1 cm. Fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, pensl med olivenolie, og drys med salt. Sæt blomkålen i ovnen i 15 minutter. Dryp fiskestykkerne med olie, og krydr dem godt med salt og peber på begge sider. 
 
2. Tag pladen ud af ovnen, og drys fintrevet parmesan over blomkål en. Fordel fiskestykkerne oven på med skindsiden opad. Sæt bagepladen tilbage i ovnen i 8 minutter, til fisken er næsten helt gennemstegt. Drys salvieblade og græskarkerner over, og sæt pladen i ovnen igen i 3-4 minutter, så bladene bliver sprøde, og kernerne ristede. Servér retten med groft brød.
 
TIP: Erstat evt. kulmulen med fire friske laksefileter.
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Sellerideller og grønkålssalat med perlebyg – Få opskriften her

Tirsdag: Lasagne med butternutsquash – Få opskriften her

Onsdag: Æggekage med ristede rosenkål og bacon – Få opskriften her

Fredag: Coq au vin – Få opskriften her