Hovedretter

Kulmule med gnocchi og ristet blomkål

Dette måltid kan trylles sammen på ingen tid og smager så herligt, at det fint kan serveres for gæster. Her får du opskriften på kulmule med gnocchi og ristet blomkål

Kulmule med gnocchi og ristet blomkål 

Tid: 20 minutter. Ovntid: 25 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
800 g kulmule delt i 4 stykker
2 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
 
 
RISTET BLOMKÅL
1 blomkål
3 spsk. olivenolie til stegning
salt og friskkværnet peber
 
GNOCCHI
500 g g gnocchi
1 håndfuld salvieblade 
 
 
TIL SERVERING
50 g parmesan
1 citron
 
 

Opskrift - sådan laver du kulmule med gnocchi og ristet blomkål 

1. RISTET BLOMKÅL: Tænd ovnen på 225°. Rens blomkål, og skær den i mundrette buketter. Vend med olie, salt og peber, og fordel dem i et stort ovnfad. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til blomkålen er let gylden.
 
2. GNOCCHI: Kog gnocchi efter anvisningen på pakken. Afdryp i en sigte. Vend gnocchi og finthakket salvie sammen med blomkålen i ovnfadet.
Gnub olie på kulmulen, og krydr godt med salt og peber på begge sider. Læg kulmulen med skindsiden opad over blomkål og gnocchi i fadet, og sæt retten i ovnen i yderligere 10 minutter, til fisken er gennemstegt.
 
3. SERVERING: Riv parmesan over ovnretten, og servér med citron skåret i skiver.