kyllingelår
Hovedretter

Krydrede kyllingelår med tomatsalat og grillet brød

Mynte og limefrugt kan bruges til meget andet end mojitos! Det giver en skøn og frisk smag, når du drysser det på kyllingelår. Få opskriften på krydrede kyllingelår med tomatsalat og grillet brød her

Krydrede kyllingelår med tomatsalat og grillet brød til 4 personer

Tid: 25 minutter. 
 
DET SKAL DU BRUGE
12 kyllingeunderlår
3 spsk. paprika
1 spsk. knuste anisfrø
salt og friskkværnet peber
 
TOMATSALAT
400 g daddeltomater
3 forårsløg
1 hjertesalat
 
LIMEDRESSING
saft af 1 limefrugt
4 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
 
GRILLET BRØD
4 skiver brød
2 spsk. olivenolie
2 stilke rosmarin
salt
 
TIL SERVERING AF KYLLINGELÅR
½ bundt mynte
2 usprøjtede limefrugter
 

Opskrift - sådan laver du krydrede kyllingelår med tomatsalat og grillet brød

 
1. Kyllingelår: Fordel kyllingelårene på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys med paprika, anis, salt og peber. Steg kyllingelårene i en 200° varm ovn i ca. 25 minutter, til de er gennemstegte.
 
2. Tomatsalat: Skyl og halvér tomaterne. Rens forårsløg, og skær dem over på langs. Skyl hjertesalaten, og skær den i tynde både. Vend det hele sammen.
 
3. Limedressing: Rør limesaft sammen med olie, salt og peber. Vend dressingen i salaten.
 
4. Grillet brød: Halvér brødskiverne, pensl med olie, og drys med plukket rosmarin og salt. Bag brødene sprøde i ovnen i 7-9 minutter.
 
5. Servering: Hak mynte. Riv limeskallen. Drys mynte og limeskal på kyllingelårene. Skær limefrugterne i både, og servér til retten.
 
 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

Mandag: Gnocchi med chorizo, tomater og ricottacreme – Få opskriften her

Tirsdag: Tærte med squash og forårsløg – Få opskriften her

Onsdag: Andebryst med glasnudler og agurkesalat – Få opskriften her

Fredag: Tunbøf med sprød kartoffelsalat, tomater og oliven – Få opskriften her