Hovedretter

Karryfad med kødboller

Der er masser af varme og smag i disse stegte grøntsager, der er vendt i karry og serveret med kyllingekødboller. Her får du opskriften på karryfad med kødboller.

Forberedelsestid: 45 min
Antal personer: 2

Kødboller

300 g hakket kylling
1 lille løg
1 spsk. hvedemel
1 æg
½ tsk. salt
¼ tsk. peber

Fad

300 g hvidkål
1 porre
1 æble
1 bouillonterning
2 dl vand
1 spsk. majsstivelse
0,4 dl fløde
3 tsk. karry
Salt og peber

Andet

2 dl kogte ris, fuldkorn

Opskrift – sådan laver du karryfad med kødboller

 
Kødboller:
Rør hakket kød sammen med revet løg, hvedemel, æg, salt og peber. Form farsen til kødboller og sæt dem til side.
 
Fad: Snit hvidkål og porre fint, skær æblet i både. Opløs en bouillonterning i 2 dl kogende vand. Rør majsstivelse ud i lidt koldt vand. Tilsæt fløde, karry, salt, peber og bouillonen. Kom snittet kål, porre og æble i et ovnfast fad. Hæld bouillonblandingen over og læg kødbollerne øverst. Bag retten i en varm ovn ved 200° i ca. 30 minutter, til kødbollerne er gennembagte. Servér retten med kogte ris.
 
Få indkøbslisten til hele ugen her
 
UGENS ANDRE OPSKRIFTER