Hovedretter

Kalveruller med citron og oregano

Ugens fredagsopskrift er kalveruller med citron og oregano. Få opskriften her

Jeg har brugt kalveschnitzler, men skinkeschnitzler kan også bruges – tjek blot, at kødet er helt gennemtilberedt, hvis du bruger svin.

Kalveruller med citron og oregano til 2 personer (35 min)

INGREDIENSER
2-4 tynde kalveschnitzler
salt og peber
1 håndfulde frisk oregano
1 tsk. fintrevet økocitronskal
olivenolie
2 fed hvidløg i tynde skiver
¼ dl citronsaft
2 spsk. honning

TILBEHØR
500 g ristede kartofler
blandet salat

Opskrift - sådan laver du kalveruller med citron og oregano

1. Bank schnitzlerne let med en kagerulle eller i hånden. Krydr med salt og peber, og fyld dem med oregano og citronskal. Rul dem sammen, og luk dem evt. med en tandstikker eller en kødnål.
2. Steg rullerne i lidt olivenolie på en varm pande. Lad dem brune godt. Tilsæt hvidløg, og lad det blive mørt. Kom citronsaft og honning ved, og lad det koge op til en fin glace. Kødet må gerne være rosastegt, så det skal ikke have så længe.
3. Krydr med salt og peber, og servér straks med kartofler og salat.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Kyllingebryst med grov sennepssauce - få opskriften her

TIRSDAG: Ristede havtaskekæber med lynsyltede tomater - få opskriften her

ONSDAG: Majspandekager med guacamole og gris - få opskriften her

TORSDAG: Græskar-kikærte-curry - få opskriften her