Hovedretter

Japansk nudelsuppe med shiitakesvampe

Til 4 personer Det skal du bruge: 2 spsk madolie600 g kyllingeinderfileter2 fed hvidløg1 spsk frisk ingefærrod100 g shiitakesvampe250 g nudler2 liter

Til 4 personer
Madplan nudelsuppe
Det skal du bruge:

2 spsk madolie
600 g kyllingeinderfileter
2 fed hvidløg
1 spsk frisk ingefærrod
100 g shiitakesvampe
250 g nudler
2 liter hønsebouillon
100 g baby spinatblade
3-4 forårsløg
wasabipasta (japansk peberrodscreme)

Sådan gør du:

Tilberedningstid ca. 35 minutter

1. Hak hvidløg fint og riv ingefæren. Rens svampene og skær dem i skiver.

2. Skær kyllingeinderfileterne i små tern. Varm olien i en stor, tykbundet gryde og svits kyllingekødet ca. 3 minutter heri. Tilsæt hvidløg, ingefær og svampe og svits yderligere 2 minutter.

3. Tilsæt nudler, bouillonterninger og vand og bring suppen i kog. Lad den simre under låg i ca. 10 minutter.

4. Skyl spinat og snit forårsløg fint og tilsæt begge dele under omrøring lige før serveringen.

5. Servér suppen portionsvis med wasabi-pasta til. Pastaen røres i suppen efter smag og behag, da den er meget stærk.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 1989 KJ (475Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 596 142 30
Kulhydrat 781 187 39
Fedt 612 146 31

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.