Moderne Mamma
Hovedretter

Italiensk mad: Kyllingeruller med skinke og mozzarella

Er du også vild med italiensk mad? Her får du opskriften på ægte italienske kyllingeruller med skinke og mozzarella. Opskriften er lavet af Silvia Fontana, kendt fra "Moderne Mamma" på TV2/Fri

Kyllingeruller med skinke og mozzarella til 4 personer

Ingredienser

4 stk. kyllingebryst
4 skiver parmaskinke
125 g Galbani Mozzarella
frisk salvie
salt og peber
olivenolie
8 små træspyd (alternativt tandstikker)

Opskrift - sådan laver du kyllingeruller med skinke og mozzarella

1.Del kyllingebrysterne på tværs, så du får 8 pæne, flade fileter. Læg en halv skive parmaskinke på hver kyllingefilet sammen med små terninger mozzarella, som du har knuget vandet fra. Pynt med et par små salvieblade, og krydr med salt og peber, før du ruller kødet og lukker det ved hjælp af et træspyd.

2.Steg rullerne forsigtigt på en pande med olivenolie i ca. 8-10 minutter ved middel varme. Tilsæt lidt vand, hvis det behøves, men ikke mere olivenolie eller smør.

3. Anret på et fad, og pynt med frisk salvie. Servér kyllingerullerne sammen med grøn salat, kartofler eller polenta.

TIP: Du kan erstatte kyllingefileterne med kalveschnitzler, hvis du vil variere opskriften.

Silvia er fra Rom, hvor hendes passion for mad stammer fra. Senere har hun boet i flere verdensdele, som har beriget hende med viden om madens betydning for hendes trivsel. Silvia og 11 andre mammaer deler deres bedste familieopskrifter i kogebogen ”Moderne Mamma”, som er blevet en af Danmarks mest solgte kogebøger. Lige nu er hun aktuel i madprogrammet ”Moderne Mamma”, som sendes på TV2 Fri hver onsdag.

Moderne Mamma-kogebogen
Du kan købe bogen for 35 kr. via facebook.com/modernemamma, hvor der også er endnu flere opskrifter, eller i de fleste supermarkeder.
 

Læs mere om: