Hovedretter

Indisk keema karry med brune ris

4 personerDen skal du bruge:Tip!Hvis du ikke ønsker retten så stærk nedsætter du bare mængden af chili og karry.2 røde peberfrugter2 porrer2-4

4 personer

Den skal du bruge:

Tip!

Hvis du ikke ønsker retten så stærk nedsætter du bare mængden af chili og karry.

2 røde peberfrugter
2 porrer
2-4 gulerødder
4 fed hvidløg
2 tsk olivenolie
500 g hakket oksekød ca. 10 %
2 dåser flåede, hakkede tomater
2 spsk madras karrypulver
1 tsk chilipulver
salt og peber efter smag
Tilbehør:
400 g brune ris
2 tsk madraskarry

Sådan gør du:

Tilberedningstid: ca. 40 min.

1. Kog risene under låg i 7 dl vand tilsat karry og 1 tsk salt i 30 min.

2. Skær peberfrugterne i tern på 2 cm. Halvér porrerne på langs og skær den hvide del i skiver på 2 cm. Kassér resten. Riv gulerødderne groft og pres hvidløgene.

3. Varm olien i en tykbundet gryde og svits peberfrugt, porre, gulerod og hvidløg ca. 2 minutter heri.

4. Tilsæt kødet, karry og chili og sautér det ved høj varme i 2-3 minutter til kødet har taget farve. Tilsæt tomater og lad retten simre under låg i ca. 10 minutter ved jævn varme. Smag til med salt og peber.

5. Servér med det samme med ris til.

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.