Hovedretter

Hakkebøffer og spidskålssalat med radiser

Madplan for uge 20: Ugens torsdagsopskrift er hakkebøffer og spidskålssalat med radiser. Få opskriften her

Hakkebøffer og spidskålssalat med radiser til 4 personer

En hverdagsklassiker serveret med en sund og sprød salat.

Tid: 25 minutter. 
 
DET SKAL DU BRUGE
500 g hakket oksekød
1 spsk. solsikkeolie 
til stegning
salt og friskkværnet peber
 
SPIDSKÅLSSALAT
½ spidskål
10-12 radiser
2 dl yoghurt naturel
4 spsk. hakket persille
salt og friskkværnet peber
 
TILBEHØR
godt brød
 

Opskrift - sådan laver du hakkebøffer og spidskålssalat med radiser

 
1. Form kødet til 4 bøffer, og steg dem i olie på en pande ved høj varme i ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Skru ned for varmen, og steg dem i yderligere 5 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
 
2. Spidskålssalat: Snit spidskål helt fint. Rens radiserne, og skær dem i meget tynde skiver. Rør yoghurt sammen med persille, salt og peber. Vend grøntsagerne i dressingen, og servér til bøfferne sammen med godt brød.
 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Flæskesteg med grove fritter og barbecuesauce – Få opskriften her

Lynstegt kylling med grøntsager og mangosalat – Få opskriften her

Stegt rødspætte med aspargessalat og krydderurtemayo – Få opskriften her

Kyllingekrebinetter med stuvede grøntsager – Få opskriften her