Rødbedetzatziki:
Skræl rødbeder, og riv dem på den grove side af et rivejern. Vend de revne rødbeder i yoghurten, og smag til med honning, peberrod, salt og peber. Lad tzatzikien trække på køl.
Linsesalat med æble og persille:
Skyl linserne, og lad dem dryppe godt af i en sigte. Rør sennep, honning, balsamico og olie sammen, og krydr med salt og peber. Vend dressingen sammen med linserne. Pil rødløget, skyl æblet, og skær begge dele i små tern. Skyl og hak persille. Hak valnødder fint. Bland linser, æble, rødløg, valnødder og persille, og smag til med salt.
Form kødet til 4 hakkebøffer, og krydr med salt og peber. Steg bøfferne i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Servér med linsesalat og rødbedetzatziki.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Kyllingepie med porrer, gulerødder og ærter – få opskriften her
Tirsdag: Koteletter med spinatsalat og grov kartoffelmos med ricotta – få opskriften her
Torsdag: Teriyakilaks og sort rissalat med rødkål og avocado – få opskriften her
Fredag: Bagte søde kartofler med spinat, kikærter og tahindressing – få opskriften her