Hovedretter

Hakkebøf med sesam og spidskålsslaw

Husk:Hvis retten leveres skal det hakkede kød tilberedes på leveringsdagen. Ellers skal kødet fryses ned til det skal bruges.4 personerDet skal du

Husk:

Hvis retten leveres skal det hakkede kød tilberedes på leveringsdagen. Ellers skal kødet fryses ned til det skal bruges.

4 personer
madplan 8 3

Det skal du bruge:
Mos:
2-3 bagekartofler
1-4 persillerødder el. pastinakker
Hakkebøf
500 g hakket oksekød
4 tsk dijonsennep
4 tsk sesamfrø
Salt, peber
Olie eller smør til stegning

Dressing:
2 dl creme frisk 9 %
2 tsk dijonsennep
2 spsk honning
2 spsk hvidvinseddike
Salt, peber

Spidskålsslaw:
1 spidskål
1 æble
250 g små stenfri vindruer

Sådan gør du:

1. Skræl persillerod, gem 1/4 del og skær resten i skiver. Skræl og skær kartoflerne i skiver.

2. Kog kartoffel og persillerod mør i usaltet vand i ca. 15 min. i en gryde med låg.

3. Form 4 hakkebøffer og smør dem med sennep og vend dem i sesam. Brun bøfferne hurtigt i smør på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middel varme. Krydr med salt og peber.

4. Rør creme fraiche sammen med 2 tsk dijonsennep, honning og hvidvinseddike. Smag dressingen til med salt og peber.

5. Skær persillerod i skiver, læg skiverne oven på hinanden og snit dem i strimler. Snit spidskålen. Skær æblerne i både og snit bådene i mindre stykker. Vend grønsagerne i ressingen sammen med druer og lad den trække indtil resten er klar.

6. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Mos kartoflerne og smag til med salt og peber. Server mosen til kødet sammen med salat.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 2960 KJ (707Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 651 156 22
Kulhydrat 1480 354 50
Fedt 829 198 28

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.

Læs mere om: