Gyros i fladbrød med grønt
Hovedretter

Gyros i fladbrød med grønt

Har du nogensinde været i Grækenland, har du sikkert spist mindst én gyrospita med lækkert marineret svinekød. Mums! Her får du opskriften på gyros i fladbrød med grønt

Tid i alt: 40 min
Antal personer: 4

DET SKAL DU BRUGE

350 g nakkefilet (af gris)
1 citron
1 spsk. tørret oregano
2 tsk. paprika
Salt og peber
3 spsk. olivenolie
4 fladbrød
1 hjertesalat
¼ agurk
100 g tomater
100 g græsk yoghurt 10 %
Bredbladet persille

Opskrift - sådan laver du gyros i fladbrød med grønt

 
1. Skær nakkefileten i tern på ca. 1 x 1 cm. Læg dem i en skål, og bland dem med citronsaft, oregano, paprika, salt, peber og olivenolie. Lad kødet marinere mindst ½ time på køl. Sæt kødet på spyd, og steg eller grill spyddene i 2-3 minutter på hver side.
 
2. Lun fladbrødene. Skyl salat, tomat og agurk, og skær det i mindre stykker. Fyld fladbrødene med grønt og kød. Top med lidt yoghurt, og servér straks.