DET SKAL DU BRUGE
2 dl kikærtemel
2 æg
200 g frisk spinat
2 spsk. olivenolie + olie til stegning
1 tsk. salt
DRESSING
2 dl yoghurt naturel 3,5 %
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
TOPPING
1 rødløg
125 g blandet grøn salat
100 g feta
Opskrift - sådan laver du grønne kikærtefladbrød med salat og feta
1. Blend kikærtemel, æg, spinat, olivenolie og salt grundigt sammen, til der ingen klumper er i dejen. Lad derefter dejen sætte sig i 15 minutter. Tænd ovnen på 200°.
2. Dressing: Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag til.
3. Opvarm olie på en mellemstor pande, der kan tåle at komme i ovnen. Hæld halvdelen af fladbrøddejen på panden, vend den rundt, så dejen fordeler sig let op ad kanterne, og sæt så panden i ovnen. Bag fladbrødet i 10 minutter, til det er gyldent, og kanterne er sprøde. Flip fladbrødet forsigtigt ud af panden, og gentag processen med den sidste halvdel dej.
4. Topping: Pil rødløget, og skær det i tynde både. Skyl og tør salaten. Top fladbrødene med dressing, rødløg, salat og smuldret feta. Skær dem evt. ud som en pizza, og servér straks.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Fiskefingre med pomfritter og hjemmelavet remoulade - Få opskriften her
Tirsdag: Kyllingefrikadeller med peanutbuttersauce og mangosalat - Få opskriften her
Onsdag: Pasta med svampe og italiensk pølse - Få opskriften her
Fredag: Forårsruller med svampe og svinekød - Få opskriften her