Grillet kylling og pastasalat med bagte tomater
Mad

Grillet kylling og pastasalat med bagte tomater

5. juli 2018
af Emma Martiny
Foto: Winnie Methmann
Fetaost ristet i ovnen bliver let karamelliseret. Prøv det i en fyldig pastasalat med grillet kylling. Her får du opskriften på grillet kylling og pastasalat med bagte tomater
25 min4 personer
Tid i alt 50 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 kyllingebrystfileter
  • salt og friskkværnet peber
  • smør og/eller olivenolie til stegning

PASTASALAT

  • 500 g cherrytomater
  • 1 spsk. olivenolie
  • friskkværnet peber
  • 150 g feta
  • 400 g pastaskruer
  • 100 g rucola
  • 1 rødløg

HONNINGDRESSING

  • 3 spsk. olivenolie
  • skal og saft af ½ usprøjtet citron
  • 1 tsk. honning
  • 1 tsk. dijonsennep
  • salt og friskkværnet peber

Opskrift - sådan laver du grillet kylling og pastasalat med bagte tomater

  1. Tænd ovnen på 180°.
  2. Skyl og fordel cherrytomaterne i et ovnfast fad, vend dem med olie og peber, og smuldr fetaost over. Bag det i ovnen i 25 minutter, til tomaterne er rynkede og fetaen gylden.
  3. Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken.
  4. Dup kyllingefileterne tørre, og krydr med salt og peber. Steg dem på en (grill)pande i smør og/eller olie, og skær dem i skiver.
  5. Pisk alle ingredienser til honningdressingen sammen i en skål, og vend den i den kogte pasta.
  6. Skyl rucolaen. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Vend rucola, løg, bagte tomater og feta i pastablandingen. Top med skiver af kylling, og servér.

Madplaner til hverdagen

Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også