Grillede bbq-poussiner
Mad

Grillede bbq-poussiner

16. august 2019
af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Dette er ikke en grillkylling, men en grillpoussin. Og det gør det nærmest endnu bedre, for så er der en til hver! Her får du opskriften på grillede bbq-poussiner
4 personer
Tid i alt 45 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 poussiner
  • 3 spsk. tomatketchup
  • 1 spsk. Worcestershiresauce
  • 1 spsk. honning
  • 2 tsk. røget paprika
  • 1 tsk. chipotlechili, tabasco-versionen
  • 1 tsk. salt

TIL SERVERING

  • blandet grøn salat f.eks. med majs, tomater og radiser

Opskrift - sådan laver du grillede bbq-poussiner

Tænd op i grillen. Læg poussinerne med brystet nedad, og klip eller skær ned langs begge sider af rygbenet, så du kan presse dem flade og folde dem ud som en sommerfugl. Rør ketchup, Worcestershiresauce, honning, røget paprika, chipotlechili og salt sammen, og gnid poussinerne godt ind i det. Grill dem først ved direkte varme med skindsiden opad i 10 minutter. Vend dem, og grill dem med skindet nedad i 10 minutter. Vend dem igen, og grill dem i endnu 10 minutter. Servér de grillede poussiner med en blandet grøn salat.

PRØV OGSÅ: Invitér gæster på en 3-retters grillmenu

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også