Hovedretter

Fuldkornsspaghetti med rejer og forårsløg

4 personerDet skal du bruge:400 g rejer400 g fuldkornsspaghetti160 g babymajs8-10 forårsløg2 røde peber4 spsk. olie1 citrondild - efter smagsalt og

4 personer
Mamas madplan 4 5
Det skal du bruge:

400 g rejer
400 g fuldkornsspaghetti
160 g babymajs
8-10 forårsløg
2 røde peber
4 spsk. olie
1 citron
dild - efter smag
salt og peber
ca. 100 g babyspinat

Sådan gør du:

Tilberedningstid ca. 30 minutter.

1. Kog pasta ca. 11 minutter i en gryde med let saltet vand. I de sidste 3 minutter koger babymajs med.

2. Rens og snit forårsløgene i 3 cm stykker og peber i strimler og rist dem ca. 2 min. i en stor pande med olie.

3. Skyl babyspinat, hæld lagen fra rejerne og kom dem og babyspinaten ved den afdryppede pasta. Pres citron henover. Vend den friskkogte pasta med skyllet, plukket dild og derpå med de stegte grøntsager. Krydr med salt og peber og server straks retten rygende varm.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 3311 KJ (791Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 694 166 21
Kulhydrat 2206 527 67
Fedt 411 98 12

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.